Good Idea logo

SLIPP MATKOMA & SOCKERSUG

Drick Good Idea till maten och balansera ditt blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar. Good Idea är resultat av forskning vid Lunds Universitet.

SLIPP BERGOCHDALBANAN

När du dricker Good Idea till maten slipper du de stora blodsockersvängningarna som ofta kommer efter en måltid. Det gör att du kan hålla dig fokuserad hela dagen och undvika sockerfällorna. Läs mer

UTAN SOCKER, SÖTNINGSMEDEL OCH KOFFEIN

Good Idea är ett naturligt smaksatt bubbelvatten med en unik mix av fem essentiella aminosyror och mineralet krom som sänker blodsockersvaret efter en måltid. Effekten är kliniskt bevisad i oberoende studier. Läs mer

FRI FRAKT & Snabb Leverans

Passa på att beställa nu och vi bjuder på frakten. I samarbete med PostNord strävar vi alltid efter att kunden ska få order så snabbt som möjligt. Beställ nu!

Anneli
Läs mer
Fick min leverans idag. Testade en till maten och är helnöjd med den neutrala smaken. ❤️👏
Gunnar
Läs mer
Det kom snabbt!! Testade direkt. Jätte gott o bra oxå!
Zara
Läs mer
Snabb leverans och gott är det😍
Jocke
Läs mer
Testade med blodsockermätare och det fungerade förvånansvärt bra.
Andrea
Läs mer
Smakar det rent himmelskt gott, rekommenderas varmt ❤❤❤🌹🎶
Föregående
Nästa

HUR FUNKAR DET?

Good Idea är ett resultat av forskning vid Lunds universitets Antidiabetic Food Centre. Forskarna upptäckte att en viss kombination av aminosyror kunde balansera blodsockret genom att dämpa blodsockerhöjningen efter en måltid. I kombination med mineralet krom blev mixen mer effektiv då kromet gör att mindre insulin krävs för att transportera in insulinet in i cellerna. 

HÄR KAN DU OCKSÅ HITTA GOOD IDEA: