BUBBELVATTEN FÖR MINNET

Det nya bubbelvattnet som balanserar ditt blodsocker. Ett balanserat blodsocker är bra för både hjärnan och kroppen. Kliniska studier visar att det fungerar.

MINSKAR BLODSOCKERHÖJNINGEN MED 30%

Good Idea minskar i genomsnitt blodsockerhöjningen efter en måltid med mellan 20 och 30 procent, utan förhöjda insulin-nivåer.

HJÄRNGYMPA MED GOOD IDEA

Med ett balanserat blodsocker är det lättare att hålla koncentrationen och fokusera på det du vill göra. 

FRI FRAKT & Snabb Leverans

Passa på att beställa nu och vi bjuder på frakten. I samarbete med PostNord strävar vi alltid efter att kunden ska få order så snabbt som möjligt.

Anneli
Anneli
Läs mer
Fick min leverans idag. Testade en till maten och är helnöjd med den neutrala smaken. ❤️👏
Gunnar
Gunnar
Läs mer
Det kom snabbt!! Testade direkt. Jätte gott o bra oxå!
Zara
Zara
Läs mer
Snabb leverans och gott är det😍
Föregående
Nästa

HUR FUNKAR DET

Good Idea är ett milt smaksatt bubbelvatten som innehåller en patenterad mix av aminosyror och mineralet krom. Aminosyrorna förbereder din kropp på att maten är på väg, medan kromet gör att mindre insulin behövs för att transportera energin från maten in i cellerna. Resultatet är ett blodsocker i balans genom en lägre och långsammare blodsockerhöjning efter maten.

3 burkar med Sommarens smaker sparkling lingon, sparkling blåbär och sparkling citron i sanden

HjäRNgympa med Good idea

Med ett balanserat blodsocker är det lättare att hålla koncentrationen och fokusera på det du vill göra.

En Enkel Investering i din hälsa

Var snäll mot kroppen och hjärnan låt Good Idea hjälpa dig att bryta ner de snabba kolhydraterna på ett mer effektivt sätt.

Slipp Matkoma & Sötsug

Drick Good Idea till maten och slipp blodsocker berg- och dalbanan som gör dig trött och sötsugen. 

HUR SMAKAR DET

Good Idea är ett naturligt smaksatt bubbelvatten som i kombination med måltid får sin unika funktion. Självklart har vi tänkt på detta när vi tagit fram våra goda smaker. Med en lätt kolsyra och mild arom är Good Idea ett perfekt komplement till en god måltid. 

GOOD IDEA | Sparkling Blåbär

Den runda och fina blåbärssmaken för tankarna till våra Skandinaviska skogar.

GOOD IDEA | Sparkling Citron

Den friska och syrliga citronsmaken är perfekta törstsläckaren en varm sommardag.

VÅR VISON

Vi vill bidra till människors hälsa och välbefinnande med drycker som står på solid vetenskaplig grund, har bevisad hälsobefrämjande funktion, bidrar till att lösa verkliga problem och underlättar en hälsosam och hållbar livsstil. Vi gör det genom att utveckla välsmakande produkter som är lätta att ta till sig och passar in i vanliga människors vardag.

Doktor Elin Östman utomhus

Hej, jag heter Elin Östman, är Cheif Scientific Officer på Good Idea och doktor i näringslära på Lunds universitet. Bland annat ansvarar jag för att vår produkt håller vad den lovar och för de kliniska studier vi fortlöpande gör med olika grupper av människor. Jag har ägnat 20 år av forskning åt att ta reda på hur vi kan äta och dricka för att hålla oss friska. Jag kan stolt presentera Good Idea som ett lyckat resultat av forskingen. 

HÄR KAN DU OCKSÅ HITTA GOOD IDEA:

KONTAKTA OSS