100kr rabatt med koden: VANESSA100

Kvinna med Glukosmätare på armen sitter på en strand med en burk Good Idea sparkling lingon

Varför är det viktigt med ett balanserat blodsocker?

Våra blodsockernivåer påverkar allt från aptit och humör till fokus och fysisk prestation. På kort sikt kan ett balanserat blodsocker minska tröttheten och sockersuget efter maten. På lång sikt kan det minska risken för övervikt, typ 2-diabetes och hjärt-kärlsjukdomar. Good Idea bidrar till att upprätthålla och främja en hälsosam livsstil även– för personer som redan är friska, genom att stödja en övergripande metabol hälsa.

Läs mer
1 av 3
  • Emma E, Sjukvårdsadministratör, 37 år

    "Jag brukade bli trött och ha svårt att hålla fokus på jobbet efter lunch. När jag dricker Good Idea till maten upplever jag att det är lättare att hålla koncentrationen hela dagen, utan kaffe och sötsaker."

  • Lennart, Pensionär, 75

    "Mitt blodsocker sjönk på bara en vecka. Jag tog kontakt med forskarna, vilket ledde till att jag fick en låda med drycken Good Idea som jag skulle ta under en vecka samtidigt som jag protokollförde varje dos jag tog. Även långtidssockret var lägre."

  • Azra A, Försäljningschef, 33 år

    "När jag väntade mitt andra barn fick jag graviditetsdiabetes och var tvungen att hålla noggrann koll på mitt blodsocker. Det var en utmaning att klara det bara genom kosten, men med Good Idea blev det lättare. Blodsockret blev mätbart bättre. Men framförallt försvann sötsuget redan efter första flaskan och det gjorde det mycket lättare att hålla den strikta diet som krävdes."

1 av 3
Porträtt av Dr. Elin Östman

Fråga Dr. Elin

Uppfinnaren bakom Good Idea är Elin Östman, doktor i nutrition från Lunds universitet som ägnat mer än 20 års forskning åt mat och dryck som skyddar mot så kallade livsstilssjukdomar.

Ställ en fråga till mig

I samarbete med Apoteket AB

Tack vare vårt samarbete med Apoteket AB finns Good Idea nu i ett stort antal av Apotekets fysiska butiker över hela landet, samt i deras webbutik. Det betyder bland annat att du nu kan köpa Good Idea styckvis, vilket efterfrågats av många.

Good Idea och PCOS

PCOS leder ofta till minskad insulinkänslighet och för den som drabbats av sjukdomen är det viktigt att hjälpa kroppen reglera blodsockernivån med hjälp av kosten. Att dricka Good Idea till maten kan göra det lättare att bibehålla normala blodsockernivåer och hålla sig ifrån sötsakerna.