PROVA SOMMARENS SMAKER

Ta chansen nu och prova sommarens smaker och låt Good Idea hjälpa dig att upprätthålla ett normalt blodsocker. Good Idea är ett resultat av forskning vid Lunds Universitet och kliniska studier visar att det fungerar.

Patenterad mix

Good Idea är ett naturligt smaksatt bubbelvatten som innehåller en unik mix av fem essentiella aminosyror och krom. 

TA VARA PÅ DIN NATURLIGA ENERGI

Drick Good Idea till maten och hjälp din kropp att ta vara på energin på ett bättre sätt. Good Idea är en enkel och effektiv investering i din hälsa.

FRI FRAKT & Snabb Leverans

Passa på att beställa nu och vi bjuder på frakten. I samarbete med PostNord strävar vi alltid efter att kunden ska få order så snabbt som möjligt.

SOMMARENS SMAKER

Anneli
Läs mer
Fick min leverans idag. Testade en till maten och är helnöjd med den neutrala smaken. ❤️👏
Gunnar
Läs mer
Det kom snabbt!! Testade direkt. Jätte gott o bra oxå!
Zara
Läs mer
Snabb leverans och gott är det😍
Jocke
Läs mer
Testade med blodsockermätare och det fungerade förvånansvärt bra.
Andrea
Läs mer
Smakar det rent himmelskt gott, rekommenderas varmt ❤❤❤🌹🎶
Föregående
Nästa

HUR FUNKAR DET

Good Idea är ett resultat av forskning vid Lunds universitets Antidiabetic Food Centre. Forskarna upptäckte att en viss kombination av aminosyror kunde balansera blodsockret genom att dämpa blodsockerhöjningen efter en måltid. I kombination med mineralet krom blev mixen mer effektiv då kromet gör att mindre insulin krävs för att transportera in insulinet in i cellerna. 

Doktor Elin Östman utomhus

Hej, jag heter Elin Östman, är Cheif Scientific Officer på Good Idea och doktor i näringslära på Lunds universitet. Bland annat ansvarar jag för att vår produkt håller vad den lovar och för de kliniska studier vi fortlöpande gör med olika grupper av människor. Jag har ägnat 20 år av forskning åt att ta reda på hur vi kan äta och dricka för att hålla oss friska. Jag kan stolt presentera Good Idea som ett lyckat resultat av forskingen. 

VÅR VISION

Vi vill bidra till människors hälsa och välbefinnande med drycker som står på solid vetenskaplig grund, har bevisad hälsobefrämjande funktion, bidrar till att lösa verkliga problem och underlättar en hälsosam och hållbar livsstil. Vi gör det genom att utveckla välsmakande produkter som är lätta att ta till sig och passar in i vanliga människors vardag.

KONTAKTA OSS

HÄR KAN DU OCKSÅ HITTA GOOD IDEA: