Ett skånskt middagsbord med bland annat en flaska good idea sparkling blåbär

Fyra smultronställen du måste besöka i Skåne!

I den här bloggen tar vi med dig på en härlig smakresa genom några av de mest unika och charmiga platserna i Skåne. Oavsett om du är en passionerad foodie eller bara vill njuta av de skånska vidderna och vackra kustlandskapet har vi handplockat några smultronställen som är väl värda ett besök. Eftersom det är tillsammans med din måltid som du upplever Good Ideas unika blodsockerbalanserande effekt, har vi noggrant utvecklat våra naturliga smaker för att maten och drycken ska harmonisera på bästa möjliga sätt. Här är några exempel på våra återförsäljare som verkligen förstår konsten att kombinera smaker.

Sofiero Slottsrestaurang

Missa inte att besöka vackra Sofiero Slott utanför Helsingborg där du kan passa på att stanna inom både slottsrestaurangen och orangeriet. Med fokus på lokala skånska råvaror med modern twist kan du avnjuta en härlig måltid eller fika i de natursköna omgivningarna. De båda restaurangerna drivs av stjärnkocken Marcus Nemrin och erbjuder mat i toppklass med Good Idea som sällskap. Du hittar även vårt bubbelvatten i barerna på konserterna som hålls på slottet under hela sommaren. 

Besök ->> Sofiero SlottsrestaurangKocken och servitriserna på Sofieros Slottsrestaurang och framför står Good Idea bubbelvatten i alla smaker

Skillinge Hamnkrog av Två Traktörer

I den charmiga fiskebyn Skillinge hittar du inte bara en rik konst och kulturscen utan också österlenpärlan Skillinge Hamnkrog. Här kan du smaka på det skånska kustlivet med en fantastisk utsikt över Östersjön. Restaurangen har en avslappnad atmosfär och erbjuder mat inriktad på havets läckerheter. Njut av färsk fisk och skaldjur som fångats lokalt med noggrant utvalda drycker att ackompanjera din måltid. Självklart kan du beställa in Good Idea bubbelvatten som passar utmärkt som ett komplement till delikata skaldjur och fet fisk. 

Besök ->> Skillinge HamnkrogKock på Skillinge Hamnkrog serverar räkmacka och två flaskor Good Idea bubbelvatten

Torna Hällestad Lanthandel

I natursköna Torna Hällestad kan du passa på att strosa runt i naturreservatet Prästaskogen och stanna inom den mysiga lanthandeln i byn. Detta charmiga,  lantliga café och butik lockar både lokalbefolkning och besökare med sin genuina atmosfär, läckra bakverk och hemlagade rätter. På sommaren öppnar de upp bakgården och har ett späckat konsertschema med artister som Tingsek och Emil Jensen. Här kan du fylla på kylväskan med Good Idea bubbelvatten som finns både att köpa i butiken och i baren på baksidan.

Besök ->> Torna Hällestad Lanthandel En kvinna och en man från Torna Hällestad Lanthandel håller i en Good Idea Sparkling Blåbär

Kåseberga Café & Bistro 

Ta en tur ner till den pittoreska fiskebyn Kåseberga och upplev havsutsikt när den är som bäst. Längs det populära turiststråket Ales väg hittar du Kåseberga Café och Bistro – en annan underbar kulinarisk upplevelse i Skåne. Med sitt eget stenugnsbageri och berömda skaldjursrätter så har du en varierad meny baserad på lokala råvaror. Här kan du låta Good Idea göra dig sällskap på middagsbordet så du slipper matkoma och orkar traska upp för kullen till Ales stenar. 

Besök ->> Kåseberga Café & BistroPersonalen på Kåseberga Cafe och Bistro serverar glass och på bänken står 3 Good Idea bubbelbvatten

 

Skåne är verkligen en region som har allt för den matälskande turisten. Med sina fantastiska restauranger och unika matupplevelser har du möjlighet att utforska en mängd olika kulinariska skatter. Skånes kulinariska landskap kommer garanterat att imponera på dig. Så ge dig själv den perfekta matresan och upptäck dessa fantastiska platser som kommer att förgylla ditt besök i Skåne.

Här kan du se alla våra återförsäljare av Good Idea bubbelvatten ->> Våra återförsäljare

Har du inte tid att besöka dessa skånska pärlor för att beställa in Good Idea bubbelvatten kan du göra det via vår webbutik här ->> Good Idea Webbutik

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg