Om oss

Good Idea är ett företag som ägs och marknadsförs av DoubleGood AB. Vår vision är att bidra till människors hälsa och välbefinnande genom att erbjuda drycker som bygger på solid vetenskaplig grund, har bevisade hälsobefrämjande funktioner och underlättar en hälsosam och hållbar livsstil. 

Företaget är fysiskt beläget i Lund, vilket ger dem närhet till Lunds universitet och Forskningsbyn Ideon. Detta ger dem en unik möjlighet att dra nytta av forskning och innovation inom området hälsa och livsmedelsteknik. DoubleGood AB är ett dotterbolag till Aventure AB, som är ett svenskt forskningsbaserat food-tech företag specialiserat på livsmedel med vetenskapligt bevisade, positiva hälsoeffekter. Bröderna Rickard och Björn Öste, som även ligger bakom den populära havredrycken Oatly, är grundarna av både DoubleGood AB och Good Idea.

Genom sin grundliga vetenskapliga forskning och produktutveckling har Good Idea lyckats skapa drycker som inte bara smakar bra, utan också har fördelaktiga effekter på hälsan. Våra produkter är utformade för att hjälpa till med att reglera blodsockernivåerna efter en måltid, vilket kan vara särskilt viktigt för personer med diabetes eller för dem som strävar efter att upprätthålla en stabil blodsockernivå. Genom att minska blodsockersvängningar kan Good Ideas drycker bidra till att minska trötthet och sötsug, samtidigt som de hjälper till att bibehålla en jämn energinivå. Läs mer om forskningen bakom Good Idea.

Good Ideas produkter har redan fått positiv feedback och förtroende från konsumenter som värdesätter en hälsosam livsstil och kvalitetsprodukter. Med vårt starka fokus på vetenskaplig forskning och hälsobefrämjande egenskaper ser framtiden lovande ut för Good Idea som ett ledande företag inom branschen för hälsosamma drycker.