Good Idea som utställare på Fastfood & Café & Restaurant Expo i Malmö

Kom och träffa oss på Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023!

Fastfood & Café & Restaurant Expo, eller FFCR– är en mässa i framkant när det kommer till innovation och framtidsspaning inom restaurang och cafévärlden. Varje år samlar det tusentals besökare, alla med en sak gemensamt: en brinnande passion för mat och dryck.

Det är här Good Idea glänser. Mitt i denna kreativa smältdegel får vi möjligheten att knyta band, dela vår historia och belysa vikten av ett balanserat blodsocker i vardagen. Som stolta utställare känner vi att det är vår uppgift att visa hur traditionella smaker kan samexistera med moderna hälsofördelar. För oss är FFCR inte bara en mässa, det är en plattform där vi kan prata, lyssna och lära tillsammans med andra inom branschen. Så om du är lika passionerad om hälsa och välbefinnande som vi är, kom förbi vår monter. Vi lovar, det kommer att vara en upplevelse att minnas!Besök vår monter för att prata blodsocker med våra experter och prova Good Idea bubbelvatten

Vad kan du förvänta dig av Good Idea på FFCR?

Vi ser fram emot att dela vår passion för hälsa och innovation med er på FFCR Expo. Du hittar vår monter på A:35 som är en plats där du kan:

  • Utforska våra produkter: Kom och provsmaka våra härliga blodsockerbalanserande drycker samtidigt som du lär dig mer om dess hälsofördelar.

  • Möta vårat team: Våra experter kommer att vara tillgängliga för att besvara dina frågor och diskutera möjliga samarbeten.

  • Ta del av vår vision: Vi brinner för att förbättra människors hälsa genom våra produkter. Ta del av vår vision och hur vi strävar efter att göra verklig skillnad.

  • Få exklusiva erbjudanden: Som en speciell behandling för FFCR Expo-besökare kommer vi att erbjuda exklusiva kampanjer och rabatter på våra produkter.

Var och när kan du träffa oss på Fastfood & Café & Restaurant Expo?

Fastfood & Café & Restaurant Expo 2023 kommer att äga rum på Malmömässan den 20-21 september. Good Idea kommer att vara på plats i monter A:35, och vi ser fram emot att välkomna dig till vår monter för en smakfull resa och givande samtal om hälsa och välbefinnande. Vi ses där!

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg