Utanför apoteket står en burk Good Idea sparkling Citron för att visa att Good Idea nu går att köpa på Apoteket AB

Nu kan du köpa Good Idea bubbelvatten på Apoteket!


Här kommer en glad och efterlängtad nyhet. Tack vare vårt samarbete med Apoteket AB finns Good Idea nu i ett stort antal av Apotekets fysiska butiker över hela landet, samt i deras webbutik. Det betyder bland annat att du nu kan köpa Good Idea styckvis, vilket efterfrågats av många. Länk till en fullständig lista av de apotek som har Good Idea hittar du längst ner. 

Tillsammans jobbar vi för en bättre folkhälsa

Apoteket AB grundades år 1970 under namnet Apoteksbolaget AB, när apoteksmarknaden förstatligades. Men år 2009 upphörde Apotekets monopol på apoteksmarknaden. Trots det förblir Apoteket en viktig spelare med statligt ägande på apoteksmarknaden, och deras verksamhet syftar till att främja en god och säker läkemedelsförsörjning i Sverige. Vi på Good Idea är glada att kunna erbjuda vårt blodsockerbalanserande bubbelvatten till en bredare publik och ge stöd och resurser till personer som vill uppnå en bättre hälsa och livskvalitet. Tillsammans med Apoteket AB strävar vi efter att göra en betydande inverkan på människors liv och tillsammans jobba mot en hälsosammare framtid.

Porträtt av doktor Elin Östman, cheif scientific officer på Good Idea, tittar till höger

"Vi anser att Apoteket AB är en utmärkt försäljningskanal för oss, eftersom personer som är bekymrade över sina blodsockernivåer ofta söker vägledning via apoteket", säger Elin Östman, Chief Scientific Officer på Good Idea Sweden."

"Vi delar en gemensam vision med Apoteket AB – att hjälpa människor att göra positiva livsstilsförändringar. Good Idea är ett perfekt tillskott till Apoteket AB:s utbud av produkter med förebyggande egenskaper." 

Länkar till Apoteket:

Besök Apotekets webbutik

Lista över apotek som har Good Idea.

 

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg