Sockerfria Dagen med Good Idea - Ett smakprov på en hälsosam framtid

Sockerfria Dagen med Good Idea - Ett smakprov på en hälsosam framtid

När vi tänker på Sockerfria dagen, ser vi mer än bara en dag. Vi ser en rörelse. En rörelse som Good Idea är stolt över att vara en del av. Detta evenemang lyfter fram vikten av att förstå vilken inverkan socker och processad mat har på vårt välbefinnande - något vi brinner för. Årets tema är hur du bygger en stark och frisk hjärna. På Good Idea har vi länge sett hur ett balanserat blodsocker kan hjälpa oss att hålla hjärnan klar och fokuserad, särskilt under de där långa dagarna på jobbet.

Vi har kombinerat vetenskap med passion för att skapa hälsosamma drycker. Med vår bas i forskning vid Lunds universitet, erbjuder vi drycker som hjälper till att reglera blodsockernivåerna - en nyckelfaktor för att upprätthålla en sund livsstil. Här kan du läsa mer om forskningen bakom Good Idea.Ett delat salladshuvud som ligger på en skärbräda och ser ut som en hjärnhalva och symboliserar hjärnhälsa genom kost

Kopplingen mellan kost, blodsocker och hjärnhälsa

Den Sockerfria Dagen firar vi den 12:e oktober på Convendum i Stockholm och för alla som besöker oss under dagen kommer vi att ha ett exklusivt erbjudande och givetvis chansen att smaka på våra hälsofrämjande drycker. Vi ser fram emot att dela vår kunskap och produkt med er och hjälpa er att förstå den viktiga kopplingen mellan kost, blodsocker och hjärnhälsa. Vi tror att varje litet steg, vare sig det är att välja en sockerfri dryck eller lära sig mer om kostens påverkan på hälsan, tar oss närmare vårt gemensamma mål - ett friskare Sverige.

Socker kan ha en förödande effekt på vår hälsa, inte bara genom viktökning, men också genom dess påverkan på vår hjärnas funktion. Vill du veta mer om socker och dess påverkan på kroppen så läs Dr. Elins blogg "Sötningsmedel eller socker".

Vi ser fram emot att träffa er där!

Läs mer om Sockerfria Dagen 2023

Köp biljetter 

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg