Var med i vår instagramtävling och tävla om en Good Idea Mystery Box!

Var med i vår instagramtävling och tävla om en Good Idea Mystery Box!

Gå med i vår Instagramtävling som pågår mellan 18/8 - 25/8 där du har chansen att vinna en Good Idea - Mystery Box - en skattkista fullproppad med fantastiska produkter som kommer att förändra ditt förhållande till hälsa och välbefinnande! 

När vi säger att denna låda är fullproppad menar vi det verkligen! Två lyckliga vinnare kommer att få ett eget exemplar av denna exklusiva skattkista. Inuti hittar du en uppsjö av fantastiska produkter som inte bara kommer att lyfta ditt välbefinnande utan också låta dig uppleva fördelarna med jämnare blodsockernivåer. Perfekt för dig eller dina närstående som är redo att ta kontroll över sin hälsa. 

 

Länk till tävlingen >> Klicka här!

Att delta är lätt som en plätt:

Så här gör du för att vara med och tävla:

 1. Gissa antal: Titta på den länkade videon och gör din bästa gissning i kommentarsfältet - hur många av våra Good Idea-burkar tror du får plats i den mystiska lådan?

 2. Tagga två vänner: Dela kärleken och tagga två vänner som du vill bjuda på Good Idea. Samtidigt som du delar chansen att vinna, sprider du goda vibbar till dina närmaste! 

 3. Följ oss på Instagram: Se till att du följer @goodideasverige på Instagram, så att du inte missar några spännande nyheter, inspirerande innehåll och möjligheter att vinna stora priser!

  Vinnarna av vår Instagramtävling kommer att avslöjas den 25:e augusti så håll ögonen öppna för ett DM från oss. Ingen behöver oroa sig för fraktkostnader, vi täcker alla dessa och skickar priserna så snart vi har vinnarnas leveransadresser.


   Tillbaka till blogg

   Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

   Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

   Dela detta inlägg