Kvinna står i solnedgång som symbol för Hagabadets inspirationsdag: Bli ditt bästa jag

Good Idea på Hagabadets inspirationsdag – Bli ditt bästa jag!

Sedan 1876 har Hagabadet varit en del av Göteborgs kulturarv, en plats som ursprungligen skapades för avkoppling i form av bad. Genom åren har detta historiska centrum transformerats till en samlingspunkt för dem som söker balans i livet, där spa-traditioner från både öst och väst smälter samman för att skapa en unik upplevelse.

När tradition möter framtid

I en tid av snabba förändringar och ständig rörelse bjuder Hagabadet in till "Bli ditt bästa jag" den 24 september. Ett evenemang som sträcker ut en hand till alla som vill fördjupa sin förståelse av kvinnohälsa, hormonbalans och hur vi kan anpassa oss till en värld i ständig förändring.En man och en kvinna från Good Idea står vid ett bord på Hagabadet och delar ut blodsockerbalanserande bubbelvatten i olika smaker

Good Idea i rampljuset: Balansera ditt blodsocker

Vi på Good Idea är otroligt glada att få vara en del av denna samlingsdag. Vi kommer att bjuda på våra innovativa blodsockerbalanserande drycker – drycker för dagens medvetna individ. Men vi vill också lära ut. Med en ökning av livsstilssjukdomar, som diabetes, vet vi hur viktigt det är med balanserat blodsocker, och vi är här för att dela vår kunskap. Väl på plats har du möjlighet att mäta ditt blodsocker och även göra en keto-mätning. 

Mellan 15:00 och 19:30 på Hotel Radisson Blue Scandinavia kommer vi att vara där, redo att möta dig. Vare sig du är nyfiken på vår dryck, eller bara vill lära dig mer om blodsockrets roll i ditt välbefinnande, ser vi fram emot att träffa dig. 

Vill du veta mer om hur du kan bibehålla ett normalt blodsocker så kan du läsa Dr. Elins blodsockerguide. Den hitta du här >> Den stora guiden till ett normalt blodsocker <<

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg