Good Idea som utställare vid Ovulais event Starkare Tillsammans: En dag för PCOS

Starkare tillsammans: En dag för PCOS

Vi är verkligen glada över att vi kommer att vara på plats som utställare vid Sveriges första PCOS-event den 19 september på KTH Innovation i Stockholm. Det här är ett spännande evenemang som Ovulai har organiserat för att uppmärksamma PCOS Awareness Month.

Vägen tillbaka till ett normalt blodsocker

Vårt främsta mål med deltagandet i detta evenemang är att skapa en äkta känsla av samhörighet. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och bekväma att prata om de utmaningar som är förknippade med Polycystiskt Ovariesyndrom (PCOS). Detta är ett ämne som tyvärr har varit tabubelagt alltför länge. Nu är det dags att bryta tystnaden. Vi tror att Good Idea är en produkt som kommer kunna hjälpa många med PCOS att balansera sitt blodsocker– vilket är viktig del i för att kunna leva ett normalt liv med detta kroniska tillstånd. Alla på eventet får chansen att smaka Good Idea till maten och se vilken effekt det har på ens blodsocker. 

PCOS kan resultera i insulinresistens och ökad risk för diabetes

PCOS är en komplext tillstånd som drabbar  upp till 20 procent av kvinnorna i Sverige. Tillståndet orsakas av en hormonell obalans som resulterar i ökad produktion av manliga könshormoner, vilket kan störa äggstocksfunktionen och leda till en mängd olika symtom. Bland de vanligaste symptomen är viktuppgång, överdriven hårväxt och akne. Detta tillstånd kan även resultera i insulinresistens och ökad risk för att utveckla diabetes typ 2. Du kan läsa mer om PCOS i min blogg "Vad är PCOS och hur påverkar det kvinnors hälsa".

Anmäl dig till Starkare Tillsammans här >> Starkare Tilsammans: En dag för PCOS <<

Tillbaka till blogg

Good Idea: Bubbelvatten för blodsockret

Prova Good Idea och upplev fördelarna med ett balanserat blodsocker. Kliniska studier visar att det fungerar.

Dela detta inlägg